-Aikido Vilanova- ESCOLA d´AIKIDO a Vilanova del Vallès, Pavelló Municipal d’Esports C/ Maria Aurèlia Capmany, 2-4 // 08410 VILANOVA DEL VALLÈS,tel 685030502// ADULTS: Classes Dimarts i Dijous de 7 a 8 am i de 19 a 20pm // INFANTIL: Escola FALGUERA; Vilanova del Vallès, de 17 pm a 18pm // EMAIL: info@aikidomakoto.com// VISITEU WWW.AIKIDOMAKOTO.COM // Aquest blog és un espai de difusió de l´AIKIDO








domingo, 29 de junio de 2014

30.000 visites!

30.000 visites

Benvolguts amics, tinc que dir, que ja fa uns díes vàrem arribar a les 30.000 visites amb aquest humil blog, que tant en Jorge Santillán, ( amb la seva aportació de la CAJA LACADA; com jo ) fem amb tantes ganes.
Recordo fa un temps quan vam fer la entrada 1000, i posteriorment l´entrada 10.000, sent aquestes també, motiu d´orgull en el seu dia, que semblen quedar petites vers les 30.000 visites. En qualsevol cas, gràcies a tots vosaltres.

Creo personalmente , que pese a no haber colocado el marcador de visitias en el origen de la creación del blog,  aikidovilanovadelvalles.blogspot.com, se ha transformado en un lugar de consulta, en un lugar de búsqueda, y en cualquier caso, en un lugar "vivo", que sostiene de algún modo inquietudes, curiosidades y la agenda del arte que nos cautiva a todos por igual, y que es la razón de ser del propio blog: EL AIKIDO. Gracias a todos vosotros por vuestra lectura


I guess that all this things that we share with the blog, are things that makes us happy, makes us grow up, and makes us enjoy the trip step by step. I hope so.
I am glad to see how it´s working, and i am happy to see how this is happening.
Thanks a lot to all of you.