-Aikido Vilanova- ESCOLA d´AIKIDO a Vilanova del Vallès, Pavelló Municipal d’Esports C/ Maria Aurèlia Capmany, 2-4 // 08410 VILANOVA DEL VALLÈS,tel 685030502// ADULTS: Classes Dimarts i Dijous de 7 a 8 am i de 19 a 20pm // INFANTIL: Escola FALGUERA; Vilanova del Vallès, de 17 pm a 18pm // EMAIL: info@aikidomakoto.com// VISITEU WWW.AIKIDOMAKOTO.COM // Aquest blog és un espai de difusió de l´AIKIDO








domingo, 4 de septiembre de 2011

Classe David Caballero 3DAN AIkikai Japó a Aikido Caldes-Estrac 03-09-11

Els companys de Aikido Caldes-Estrac, ténen una de les millors agendes de Aikido de les que jo he pogut veure mai. Estan sempre enfeinats, fent classes, cursos,i són una  molt bona referència per estar informat de les activitats i dels mestres de Aikido del Aikikai i dels seus cursos per tot arreu, alhora que aporta informació d´altres disciplines, com ara el JODO; el IADO, el SHODO, etc., molt bé per L´Eloi  i el Pedro ( 3 i 2 DAN Aikikai, i mestres a càrreg del DOJO CALDES-ESTRAC )







En aquest cas, el passat dissabte, va ser el nostre amic i mestre David Caballero ( 3dan Aikikai ) ( KIHON)  el que ens va fer una magnífica classe.


David Caballero, 3 DAN AIKIKAI Japó
 
Sempre respectuós i humil, en Caballero va excusar al seu mestre que malaraudament no va poder assistir, va deixar-nos veure la seva passió de un Aikido efectiu, contundent en certs punts , i amb força entusiasme amb el tema de tanto dori.



demostració tècnica
 

projecció
 


control
 




treball ryotedori
 
Tothom va gaudir de valent i tots vam aprofitar per veure´ns després d´un temps vacacional

en Víctor i en Jose Antonio, AIKIDO KIHON

En Pedro, 2DAN AIKIAKI, anfitrió, amb el mestre Jordi Gelabert

Sempre és maco compartir amb persones, les mateixes aficions que un té, més amb una disciplina tan oberta a sensacions, diferents cossos, edats, etc i que té cap ni un prejudici, alhora d´expressar-se´n.



L´Eloi, anfitrió ( conjuntament amb el Pedro ) en un moment de la pràctica
  Qualsevol paraula o explicació no podria fer un resum just de la classe, però en Juan José González, autor de les fotografíes, en va deixar bona mostra als links que deixo més abaix.


detall control
 

En David Caballero, no descuidava el treball amb bokken, alhora, útil per conduïr la feina de tanto dori, és a dir, que no es descuidava l´intenció del tall o del treball amb bokken encara que l´eina fou el tanto.

David i Jose Antonio, explicació

mestre Pau salla ( a la dreta ) 3 Dan Aikikai Japó ( Aikido LLENAS )
 

detall d´un control


David, AIKIDO BERGUEDÀ
 

Fantàstic el detall del David Caballero quan comentava quelcom similar a això " tots tenim més o menys un estil o una energia determinada en la nostra pràctica. Jo vinc a fer aquesta classe que hauría de fer el meu mestre, es per això que intentaré, fer la classe com la faria el meu mestre"

tot i així, vàrem gaudir dún ampli ventall de tècniques i variacions, molt interessants i que potser són tècniques que no es treballen molt sovint. Sigui com sigui, en David, va despertar a tots els assistents les ganes d´apendre.


mestre Jordi Gelabert
 

mestre Jordi Gelabert, de AIKIDO VILASSAR


detall de control d´una tècnica
 

és moment de respirar


moments de pràctica

Va semblar-me magnífic.
Gràcies als companys de Aikido Estrac, i gràcies al mestre David Caballero per aquesta jornada.


detall oferit a David Caballero per part dels anfitrions del Dojo






LINKS:

Link Aikido Estrac: http://aikidoestrac.blogspot.com/p/aikido-estrac.html

Link més Fotografíes: https://picasaweb.google.com/rediglez/ActualizadoRecientemente#

Link Videos: http://www.youtube.com/user/rediglez    
                    http://www.youtube.com/watch?v=0CTA2H7P4-E