-Aikido Vilanova- ESCOLA d´AIKIDO a Vilanova del Vallès, Pavelló Municipal d’Esports C/ Maria Aurèlia Capmany, 2-4 // 08410 VILANOVA DEL VALLÈS,tel 685030502// ADULTS: Classes Dimarts i Dijous de 7 a 8 am i de 19 a 20pm // INFANTIL: Escola FALGUERA; Vilanova del Vallès, de 17 pm a 18pm // EMAIL: info@aikidomakoto.com// VISITEU WWW.AIKIDOMAKOTO.COM // Aquest blog és un espai de difusió de l´AIKIDO








viernes, 27 de diciembre de 2013

AIKIDO A ÒRRIUS 2013-2014

Ara farà ja potser 4 mesos, que es va iniciar,  amb gran il.lusió, les gestions per veure si era possible expandir el missatge del AIKIDO a la població d´Òrrius.

La qüestió és que per una cosa o per l´altre, després de gairebé tres mesos de classes, ja podem afirmar que s´ha consolidat un petit grup d´AIKIDO a la localitat d´Òrrius. Hi han coses que a vegades surten bé,           i d´altres que a vegades no tan bé, però tinc que dir que d´entrada en va sobtar que un poblet tan petit en tinguès, tatami i una sala municipal plena d´activitats, entre les que com deia, es va proposar l´AIKIDO.

cartell promocional octubre 2013


Estic agraït a tot el personal de l´AJUNTAMENT D`ÒRRIUS que ha tingut a veure en aquesta aposta i aqusta tasca per el desenvolupament s´aquest grup d´AIKIDO, ja  que ens ha ajudat i facilitat l´accés, i ens ha donat opcions, i ens ha  deixat fer lliurement.

Curiosament, hi ha un enorme paralelisme entre l´escut Muncipal d´Òrrius  i l´escut  ( KAMON ) de la família del clan TAKEDA ( d´on procedeix el Daito Ryu i d´on es nutreix o va nutrir-se el mateix l´art que O´Sensei M.Ueshiba va desenvolupar a posteriori amb el nom de AIKIDO ).

Fixeu-vos-hi:

 


També tinc que donar les gràcies al petit grup d´alumnes que han sigut constants, i que han assistit a les classes sense demora ni falta, ( no han faltat ni un dia )  ja que sense ells, no haguès sigut possible fer les classes i fer el grup. I estic content de com ha anat creixent aquest grup, poc a poc i de com tots encaixem amb tots, i tots plegats passem una bona estona que acabem al bar local.
Estic personalment molt satisfet de com s´ha desenvolupat tot, la seva atenció, dedicació i per el seu temps compartit amb mi. Potser forma part de la màgia del mateix AIKIDO, que et torna tot l´esforç en forma de gratitut i satisfacció.

 Vull també agraïr als meus alumnes de Vilanova, el Jorge, el Pau, El Ramón, el Jordi i l´Àlex, la seva col.laboració en aquestes classes que han ajudat molt a il.lustrar tècniques i treballs del mateix AIKIDO.

Només comentar que a partir de Gener 2014 començarem les classes de manera oficial.
Es probable també que estrenem nou blog  específic d´AIKIDO Òrrius en breu.

Aqui deixo un breu reportatge fotogràfic de les classes fins ara  i un regal, el nou logo / kamon d´Aikido Òrrius! 
A tots plegats, domo arigato gozaimashita!