-Aikido Vilanova- ESCOLA d´AIKIDO a Vilanova del Vallès, Pavelló Municipal d’Esports C/ Maria Aurèlia Capmany, 2-4 // 08410 VILANOVA DEL VALLÈS,tel 685030502// ADULTS: Classes Dimarts i Dijous de 7 a 8 am i de 19 a 20pm // INFANTIL: Escola FALGUERA; Vilanova del Vallès, de 17 pm a 18pm // EMAIL: info@aikidomakoto.com// VISITEU WWW.AIKIDOMAKOTO.COM // Aquest blog és un espai de difusió de l´AIKIDO








jueves, 19 de diciembre de 2013

Exhibició AIKIDO teatre Segarra Divendres 13 Desembre de 2013

Aquest passat divendres dia 13 de Desembre el Club esportiu Satori, de Sta Coloma de Gramenet va organitzar un certàmen de katas de Karate Kyokushinkai on vàren ser convidats clubs d´aquesta modalitat del Karate, al teatre local de JM de Segarra.

També vàren tindre representació totes les activitats ( al marge del mateix Karate ) que es realitzen al SATORI, entre elles, l´AIKIDO.

Aikido Satori doncs, com escola de referència,( l´escola del mestre Lluís Núñez porta molts anys funcionant , i és també l´escola de molts companys  sempais )  va convidar-nos a AIKIDO VILANOVA participar en aquesta gala al teatre SEGARRA.
 Aqui us deixem part dels videos que ens van fer i una selecció de fotografíes a càrreg de del fotògraf  Juan José González, un habitual en aquest tipus de festes marcials. Disfruteu-les!