-Aikido Vilanova- ESCOLA d´AIKIDO a Vilanova del Vallès, Pavelló Municipal d’Esports C/ Maria Aurèlia Capmany, 2-4 // 08410 VILANOVA DEL VALLÈS,tel 685030502// ADULTS: Classes Dimarts i Dijous de 7 a 8 am i de 19 a 20pm // INFANTIL: Escola FALGUERA; Vilanova del Vallès, de 17 pm a 18pm // EMAIL: info@aikidomakoto.com// VISITEU WWW.AIKIDOMAKOTO.COM // Aquest blog és un espai de difusió de l´AIKIDO








jueves, 1 de septiembre de 2016

CANAL YOUTUBE AIKIDO in progress

Des de fa ara una temporada, que anem pujant al youtube una sèrie de videos que pretenen donar una idea bàsica sobre determiandes tècniques. La idea inicial fou que sense gaire edició ni plànols de detall , es poguès facilitar a l´alumnat i a qualsevol persona iniciada, una guia, un referent d´on partir per desenvolupar l´estudi individual, ja que moltes vegades, se´ns presenten dubtes.
 Amb els audios originals en la majoria de les vegades, es mostra la realitat de les classes amb un plà cenital i un altre lateral o frontal fixe.




 Estem treballant en un canal específic només d´Aikido al youtube principalment per donar suport a les escoles del grup Makoto Aikido. Fins que no el tinguem, els videos els podeu veure aqui:

https://www.youtube.com/channel/UCA-Y1q3PvJZT0LEeLvMMWyA