-Aikido Vilanova- ESCOLA d´AIKIDO a Vilanova del Vallès, Pavelló Municipal d’Esports C/ Maria Aurèlia Capmany, 2-4 // 08410 VILANOVA DEL VALLÈS,tel 685030502// ADULTS: Classes Dimarts i Dijous de 7 a 8 am i de 19 a 20pm // INFANTIL: Escola FALGUERA; Vilanova del Vallès, de 17 pm a 18pm // EMAIL: info@aikidomakoto.com// VISITEU WWW.AIKIDOMAKOTO.COM // Aquest blog és un espai de difusió de l´AIKIDO








domingo, 16 de diciembre de 2012

RESUM Classe Memòria JAUME SOLÀ

Tal i com vàrem anunciar, vam celebrar la classe en memòria del nostre amic JAUME SOLÀ, el passat 1 de Desembre de 2012 al dojo SATORI



Tot i que no van existir grans discursos, tots els que hi eren, eren.
Tots els seus amics, hi eren.
Els seus companys, sempais i mestres, hi eren
I tot allò que s´havia de dir, es va dir. Tot el que s´havia de sentir, es va sentir.



Amb el que jo crec que si el nostre germà va veure el missatge que vàrem donar-li amb aquest homenatge, haguès quedat content. En JAUME fou un personatge molt molt estimat.







Vull donar les gràcies a tots els sempais veterans, ( va ser molt especial compartir la pràctica amb la Lidia, en PACO, en Jose ( "Conan" ), al Beni.... ,i a tots els companys de pràctica i a tots els mestres   d´altres dojos que van vindre a l´homenatge, tals com En David Caballero, En Germán Contreras, Jose Antonio, en Jordi Gilabert,  en Antonio Martín, en KIKO Masafrets i als mateixos Pau Salla i LLuis Núñez.

Jo mateix vaig sentir la seva presència, un calor especial, una energia, un sentiment, que  potser venia de la gent que l´estimava, de tots els que hi erem allà, i que potser cadascú també sentia a la seva manera, cada vegada que mirava la seva foto o tocava la seva hakama.



Gràcies també als meus alumnes que va acompanyar-me en aquest ocasió  i gràcies a tots els que no he esmenat però que van estar allà i que vàren col.laborar en la seva memòria.





Gràcies també a la Sònia, autora d´aquestes fotografies i en KIKO Masafrets per el video que va fer-nos




Gràcies també al sempai i company Jose Luis, per elaborar la placa de memòria que vam fer i gràcies per escollir unes paraules tan senceres i gràcies per  per escoltar a tothom. Aquest fou un moment de recordatori, segons les paraules del mestre Lluis Núñez, també és un moment per estar content d´haver conegut a un gran amic.





I gràcies especialment  també al nostre company i amic TAHA ALIARI, ( felicitats per la teva boda! )  que va deplaçar-se especialment desde MADRID,  ( on resideix i entrena amb el mestre  Yasunari KITAURA ) per venir a  fer el curs en el seu DOJO d´origen, el SATORI, per recordar i compartir la pràctica amb els seus companys " de tota la vida", alhora que ser part de l´homenatge sentit del nostre company, sempai, mestre, amic i germà JAU.


mestre PAU SALLA ( esquerra ) amb TAHA ALIARI, ( dreta ) 



A tots plegats, mestres, dojos, alumnes, companys, els que vau estar, els que no vau poder estar, una i altre vegada, gràcies, moltes moltes gràcies DOMO ARIGATO GOZAIMASHITA!