-Aikido Vilanova- ESCOLA d´AIKIDO a Vilanova del Vallès, Pavelló Municipal d’Esports C/ Maria Aurèlia Capmany, 2-4 // 08410 VILANOVA DEL VALLÈS,tel 685030502// ADULTS: Classes Dimarts i Dijous de 7 a 8 am i de 19 a 20pm // INFANTIL: Escola FALGUERA; Vilanova del Vallès, de 17 pm a 18pm // EMAIL: info@aikidomakoto.com// VISITEU WWW.AIKIDOMAKOTO.COM // Aquest blog és un espai de difusió de l´AIKIDO








lunes, 3 de septiembre de 2012

EL NOSTRE DOJO

El nostre dojo,  (del japonès, DOJO, literalment, LLOC D´IL.LUMINACIÓ , ESPAI DEL DESPERTAR, etc )) és l´espai que destinem a la pràctica.



Vam afegir unes petites decoracions, i la veritat és que encara que la sala ( SALA POLIVALENT )  que fem servir sigui un espai on es desenvolupen varies activitats, estem molt contents de l´aspecte que se li està donant de mica en mica.





 N´hi han més dojos arreu, però aquest és el nostre. I ens omple de satisfacció que així sigui.
Ens omple de satisfacció que qualsevol pogui entrar, apendre i compartir amb nosaltres.
El nostre DOJO és cada vegada més un DOJO, per això poc a poc l´anem construint, el fem nostre.
El respectem i el "vestim" com es mereix.





Existeixen tota una sèrie de normes respecte al comportament a un DOJO, amb moltes particularitats que el diferencien  del tractament que se li dona a una altre classe de sala.
No cal que s´enumerin ara mateix, totes les singularitats,  però crec que són bastant clares i totes giren al voltant del RESPECTE a l ´espai de la práctica i cap a les persones.



  
Les nostres portes romandràn sempre obertes a tothom.