-Aikido Vilanova- ESCOLA d´AIKIDO a Vilanova del Vallès, Pavelló Municipal d’Esports C/ Maria Aurèlia Capmany, 2-4 // 08410 VILANOVA DEL VALLÈS,tel 685030502// ADULTS: Classes Dimarts i Dijous de 7 a 8 am i de 19 a 20pm // INFANTIL: Escola FALGUERA; Vilanova del Vallès, de 17 pm a 18pm // EMAIL: info@aikidomakoto.com// VISITEU WWW.AIKIDOMAKOTO.COM // Aquest blog és un espai de difusió de l´AIKIDO








jueves, 14 de junio de 2012

Festa infantil de fi de temporada AIKIDO

Tot fa ara una setmana, vam concluir la temporada d´AIKIDO infantil a Vilanova del Vallès, i vaig voler oferir una mini-festa als més petits. Tornarem segurament la primera setmana de Setembre amb moltes ganes i molta il.lusió, jo el primer de tots.

L´Edgar, el Ricard i en Noel, ( festa de ganxitos!)

La Paula, la Maria i el Jan, ( volem més patates )

L´Adrià L, l´Adrià R. i el IU ( pots portar-nos fanta? )

El Gerard va arribar més tard, és el noi de la dreta

L´ IKER deia que volia anar de grup en grup


la Maria, una de les alumnes de més edat, organitzant



















Com sempre que s´acaba una temporada és moment de reflexió, sobre el que s´ha fet, el que s´ha vist, el que ens ha agradat, etc.
Es fantàstica la capacitat d´assimilació de conceptes dels més petits, ja que a les classes no ens hem limitat
 ( ni ens limitarem ) a fer una serie de tècniques, o un exercici físic. Sino que  més aviat, el que hem fet és reconèixer una cultura, fer-nos grans amb conceptes,( ho intentem )  llibres, caligrafia, dibuixos i fins i tot pel.lícules i reportatges.








El més important per a mi és poder col.laborar d´alguna manera entre els petits i el mateix Art del AIKIDO.
Fins i tot, el conepte de no-agressivitat pot canalitzar-se en quelcom productiu com respectar als propis companys, crear un ambient NO COMPETITU, de foment de la AMISTAT, del RESPECTE i alhora donar les limitades pinzellades del magnífic món del AIKIDO que jo pugui aportar, per les meves experiències, és per a mi una gran satisfacció.

Estic molt agraït per poder ensenyar i/o col.laborar en l´aprenentatge dels petits, ja que són inmensament agraïts i sincers. Vàrem fer també una exhibició protagonitzada i dissenyada per els més petits, (que també pujaré al blog, durant les Olimpíades de l´escola la  Falguera, de Vilanova del Vallès


Sigui com sigui, és maco de veure, des de el punt de vista d´un Aikidoka sincer, sigui sempai o kohai, el fet de vindre a fer una classe amb aquests petits. Més d´un company veterà que ha passat per el dojo infantil
s´ha quedat amb una grata sensació . Per això de cara a la temporada seguent al setembre hi sou tots convidats. Ah!, però res de vindre a veure la classe! a fer-la amb ells!