-Aikido Vilanova- ESCOLA d´AIKIDO a Vilanova del Vallès, Pavelló Municipal d’Esports C/ Maria Aurèlia Capmany, 2-4 // 08410 VILANOVA DEL VALLÈS,tel 685030502// ADULTS: Classes Dimarts i Dijous de 7 a 8 am i de 19 a 20pm // INFANTIL: Escola FALGUERA; Vilanova del Vallès, de 17 pm a 18pm // EMAIL: info@aikidomakoto.com// VISITEU WWW.AIKIDOMAKOTO.COM // Aquest blog és un espai de difusió de l´AIKIDO








lunes, 30 de mayo de 2011

Fotos i comentaris -Exhibició Col.legi la Falguera, Vilanova del Vallès 28-05-2011

El primer que m´agradaria expresar és un gran sentiment d´agraïment, tant per part del personal de l´organització, com del públic que va assistir a aquesta petita exhibició de AIKIDO que vàrem poder fer el passat dissabte dia 28 de Maig de 2011.


pares i fills del CEIP la Falguera



Crec que tots vàrem gaudir d´una estona agradable, fent cinc cèntims d´aquest Art Marcial tan particular i potser amb no tanta difussió com d´altres.


perspectiva de la sala on vàrem realitzar l´exhibició amb els tatamis col.locats.


Al marge, agraïment als nens, i els nens i els pares,  els veritables protagonistas d´aquesta festa, crec que vàren gaudir molt també dins del programa de les olimpíades infantils.



els més petits!


Gràcies per convidar-nos a tots plegats.


Gràcies, també,  als alumnes dels Dojos SATORI i LLENAS, de Santa Coloma de Gramenet i Sabadell,  per acompanyar-nos en aquesta jornada, i gràcies als alumnes del Dojo de Vilanova del Vallès, que només amb 6 mesos de pràctica, ja vàren encoratjar-se com per fer una exhibició.


Alumnes del Dojo Aikido Vilanova del Vallès, Satori i Llenas


Gràcies al fotògraf ( ISMAEL RODRIGUEZ ) que va fer les fotos que podeu veure. Es nota l´ accent artístic de cada fotografía.
La resta de fotos hi son al blog de l´escola: http://olimpiadalafalguera.blogspot.com/2011/05/tenim-reportatge-fotografic.html

aqui hi podeu veure una petita selecció:

les dones especialment, troben en el AIKIDO una magnífica fòrmula d´auto-defensa


treball amb bastó

treball amb bokken ( espasa de fusta )


les aplicacions de les tècniques de AIKIDO respecten l´oponent


Moltes gràcies també al Sergi Ruíz, regidor d´esports de Vilanova del Vallès, i a tot l´equip de l`àrea d´esports, personal del pavelló etc,  per escoltar-nos en el seu dia ,creure en aquesta activitat i per vindre a veure l´exhibició en persona.




Gràcies a tots pleagats per ajudar-nos a difondre aquest Art Marcial que rebutja la violència i que reporta tants beneficis i que és tant apte per qualsevol persona de qualsevol sexe i condició física.
com deia O´Sensei Morihei Ueshiba, ( fundador del Aikido ) :
" El AIKIDO és  per tothom. "

Agraïment i respecte, són sentiments que agafen tot el seu sentit i que no puc mesurar amb paraules


a tots plegats,

domo arigato gozaimashita!