-Aikido Vilanova- ESCOLA d´AIKIDO a Vilanova del Vallès, Pavelló Municipal d’Esports C/ Maria Aurèlia Capmany, 2-4 // 08410 VILANOVA DEL VALLÈS,tel 685030502// ADULTS: Classes Dimarts i Dijous de 7 a 8 am i de 19 a 20pm // INFANTIL: Escola FALGUERA; Vilanova del Vallès, de 17 pm a 18pm // EMAIL: info@aikidomakoto.com// VISITEU WWW.AIKIDOMAKOTO.COM // Aquest blog és un espai de difusió de l´AIKIDO








sábado, 9 de julio de 2016

EMBUKAI AIKIDO 2016, Vilanova del Vallès, breu resum i projecte

Fantàstic. Gran, satisfactori, emocionant.
 Increíble col.laboració de molts artistes marcials en aquest 3er Embukai d´AIKIDO que vàrem fer el passat 28 de maig de 2016.
 Gràcies a tots els participants , col.laboradors, patrocinadors i gràcies a tots els alumnes que cada any, fan això possible. Aquest any ha sigut encara més gran que els anys anteriors i ja tenim el difícil compromís de fer-ho encara millor al 2017. Ja tenim moltes sorpreses preparades.

Son molts els col.laboradors que han volgut formar part d´aquest important acte, i tot que 
el temps de l´esdeveniment és el que és, mirarem per sempre de donar cabuda a tots aquells
que entenen la pluralitat de l´aikido i de les arts marcials, artistes que  reconeixen la seva llibertat creativa i fomenten els seus valors com un modus vivendi que va més enllà d´un recull de tècniques específiques.

D´ençà que varem concluir el 3er Embukai,  hem creat i tenim en fase de desenvolupament, vinculat amb tot el que té a veure amb els Embukais que hem fet, fem i farem,  una web específica, un canal privat 
( per participants ) i un de públic de Youtube, i probablement també, representació en les xarxes socials més destacades.

anirem informant!



Embukai any 2014
Embukai any 2015
Embukai any 2016
Amb el Sr. Orihara San i representació del govern local, any dual 400 anys de relacions entre Espanya i Japó
Amb el Sr. Makiuchi San i representació del govern local
Amb la Sra Sagano San i representació del govern local
Discurs sobre els valors i la retrobada de la cultura japonesa i catalana  a càrreg del Sr. Makiuchi San
     

instantànea