-Aikido Vilanova- ESCOLA d´AIKIDO a Vilanova del Vallès, Pavelló Municipal d’Esports C/ Maria Aurèlia Capmany, 2-4 // 08410 VILANOVA DEL VALLÈS,tel 685030502// ADULTS: Classes Dimarts i Dijous de 7 a 8 am i de 19 a 20pm // INFANTIL: Escola FALGUERA; Vilanova del Vallès, de 17 pm a 18pm // EMAIL: info@aikidomakoto.com// VISITEU WWW.AIKIDOMAKOTO.COM // Aquest blog és un espai de difusió de l´AIKIDO
lunes, 18 de mayo de 2015

13 juny de 2015 Curs Homenatge AIKIDO in Memoriam JAUME SOLA VALLES a AIKIDO VILANOVA DEL VALLÈS

El proper 13 de juny de 2015, es celebrarà  a Vilanova del Vallès un curs de l´ACAC que té com a principal motiu la memòria d´en Jaume Sola Vallès. Aqui deixo els cartells promocionals per tal de que se´n faci la difusió que es mereix. Sis mestres de l´ACAC participarán activament en el desenvolupament del curs. No hi falteu. La recaptació total del curs, anirà destinada a la cobertura total  de la graduació pòstuma 
Paraules dedicades: En Jaume fou el meu amic, molt amic, i amic de molts amics,   no d´aquells amics que es ténen desde l´infantesa, si no d´aquelles persones que coneixes quan ets adult, i amb les que sents una connexió inmediata, que no para de crèixer.
Ell fou la persona que va fer-me veure i començar a fer-me  entendre la pluralitat de l´Aikido, sempre amb una actitud d´humiltat i sinceritat. Encara aprenc quan el recordo.
 Sé que allà on vagi, el seu record estarà amb mi, i amb els que el vam conèixer  ja no vetllem per ell, ell ho fa per tots nosaltres allà on sigui. Així era en Jaume.
 Tot i que ja descansa, i que l´hem de deixar descansar, la seva presència en cadascú de nosaltres ens recorda l´exemple que fou, una persona culta, divertida, accesible.
Estic molt agraït als mestres que han facilitat aquesta tasca del que fou de les millors persones que he conegut mai per mi, i per molts de nosaltres que el vàrem conèixer.
Aquesta pràctica es en la seva memòria.