-Aikido Vilanova- ESCOLA d´AIKIDO a Vilanova del Vallès, Pavelló Municipal d’Esports C/ Maria Aurèlia Capmany, 2-4 // 08410 VILANOVA DEL VALLÈS,tel 685030502// ADULTS: Classes Dimarts i Dijous de 7 a 8 am i de 19 a 20pm // INFANTIL: Escola FALGUERA; Vilanova del Vallès, de 17 pm a 18pm // EMAIL: info@aikidomakoto.com// VISITEU WWW.AIKIDOMAKOTO.COM // Aquest blog és un espai de difusió de l´AIKIDO








jueves, 6 de marzo de 2014

Video Promoció Turística: VILANOVA DEL VALLÈS

Vaig trobar-me amb aquesta sorpresa navegant per internet, a la web de l´Ajuntament de Vilanova del Vallès, i es tracta d´un video que vol representar l´atractiu del nostre poble. La veritat es que crec que s´ha assolit s´ha aconseguit el propòsit, i a més personalment, m´agrada.

Aprofito també per agraïr des de l´organització d´ AIKIDO VILANOVA, i com autor d´aquest blog, el fet de que encara que breument, l´AIKIDO en tinguès el seu instant de protagonisme i en fos reconegut com a part de l´atractiu del nostre poble.

Veritablement ens podem considerar afortunats de viure en un poble tan petit, amb tants serveis, prestacions, apostes per la cultura i l´esport en un entorn ple de natura, on pots trobar els teus espais per passejar, meditar i  viure.

aqui deixo els links:


http://vdv.eixtic.cat/TVRIndex.html?ir=109#


http://www.vilanovadelvalles.cat/