-Aikido Vilanova- ESCOLA d´AIKIDO a Vilanova del Vallès, Pavelló Municipal d’Esports C/ Maria Aurèlia Capmany, 2-4 // 08410 VILANOVA DEL VALLÈS,tel 685030502// ADULTS: Classes Dimarts i Dijous de 7 a 8 am i de 19 a 20pm // INFANTIL: Escola FALGUERA; Vilanova del Vallès, de 17 pm a 18pm // EMAIL: info@aikidomakoto.com// VISITEU WWW.AIKIDOMAKOTO.COM // Aquest blog és un espai de difusió de l´AIKIDO
miércoles, 28 de agosto de 2013

3 de Setembre, data inici classes regulars AIKIDO

Aquest proper dimarts dia 3 de Setembre, tornen les classes d´AIKIDO en l´horari regular, de 7-8am i de 19-20pm, cada dimarts i dijous al pavelló d´esports de Vilanova del Vallès. Els infantils possiblement començaràn a l´Octubre o bé a finals de Setembre.


La veritat és que ens agafa a tots amb moltes ganes de començar la pràctica, tornar a la dinàmica habitual d´entrenaments, cursos, keikos, exhibicions, demostracions, assistència a classes especials de mestres, de veure als companys, d´assistir també a més dojos, etc.
 Tot en definitiva, ens col.loca en la perspectiva adecuada per continuar aquest llarg aprenentatge que és l´Art del Aikido, on realment, quan més s´avança, més és un conscient del gran camí que queda per recòrrer, i ja de pas, ( del poc que se´n sap )
Recòrrer el camí amb la gent que t´aporta, amb la gent amb la que formes el teu aprenentatge, una manera de relacionar-se que va més enllà de l´Art Marcial, on trobes als companys, amics, germans.

 I això és quelcom que es fa des de la alegria més absoluta, apendre de tots, fer gran el mateix Aikido dins nostre, obrir la nostra ment, ser més respectuós amb tothom, ser més disciplinat, apendre a veure, apendre a escoltar, intentar ser millors persones i mil coses més que no puc escriure perque no tinc la capacitat adecuada com per transmetre-ho.

Sigui com sigui, aqui vull deixar un petit monogràfic visual amb imatges que espero a tots ens vinguin ganes de rependre la pràctica PLENS DE KI!! PLENS D´ENERGIA!! Hem viscut moltes i bones experiències, quin goig estar obert per totes les que ens esperen! Ens veiem al tatami!


Morihei Ueshiba, O´Sensei, fundador de l´AIKIDO    

 

  


 entrenament a França  (amb Henrick /(kike) Suècia i URO /Alemania )
kamiza dojo musubi, badalona, equilibri

 


 


 

  

 

 
 Ja era hora també de rependre l´activitat que tant ens agrada a tots, L´AIKIDO!