-Aikido Vilanova- ESCOLA d´AIKIDO a Vilanova del Vallès, Pavelló Municipal d’Esports C/ Maria Aurèlia Capmany, 2-4 // 08410 VILANOVA DEL VALLÈS,tel 685030502// ADULTS: Classes Dimarts i Dijous de 7 a 8 am i de 19 a 20pm // INFANTIL: Escola FALGUERA; Vilanova del Vallès, de 17 pm a 18pm // EMAIL: info@aikidomakoto.com// VISITEU WWW.AIKIDOMAKOTO.COM // Aquest blog és un espai de difusió de l´AIKIDO








miércoles, 3 de abril de 2013

Inici 03-04-13 AIKIDO la ROCA del Vallès

El passat dia 03-04-13 vàrem iniciar les classes d´AIKIDO al Centre Esportiu Municipal de la Roca del Vallès.
Els horaris inicials de la pràctica seràn : dilluns i dimecres de 20-21pm. També es faràn classes d´AIKIDO infantil els dimecres de 17.30 a 18:30pm.
Aquesta és una  manera més , d´ampliar el missatge del AIKIDO, que conjuntament amb Vilanova del Vallès, ( amb classes matí i tarda de 7-8am/pm )  acosta  aquesta activitat , l´Art del AIKIDO, la seva filosofia i components com a ART MARCIAL,  a més persones per l´amplitud horària i distribució geogràfica



Vull Agraïr personalment, a David Jimenez Pastrano, ( Nidan AIKIKAI ) la seva col.laboració i ajuda, en aquests primers passos a les classes de La Roca del Vallès, ja que gràcies a la seva presència, vàren vindre més persones a fer la primera classe. No és la primera vegada que participa ajudant-me i no serà la darrera.
També agraïr als meus alumnes de Vilanova, que sota el mateix paraïgues de la difusió, l´amistat, el compromís, han volgut ajudar-me en aquesta primera classe.

Aprofito per comentar que AIKIDO la Roca, tindrà també un blog propi, on fer crèixer el mateix AIKIDO.
És una aventura, una porta que s´obra, i que volem creuar amb il.lusió i amb el cor sincer.

Aquesta és el link: