-Aikido Vilanova- ESCOLA d´AIKIDO a Vilanova del Vallès, Pavelló Municipal d’Esports C/ Maria Aurèlia Capmany, 2-4 // 08410 VILANOVA DEL VALLÈS,tel 685030502// ADULTS: Classes Dimarts i Dijous de 7 a 8 am i de 19 a 20pm // INFANTIL: Escola FALGUERA; Vilanova del Vallès, de 17 pm a 18pm // EMAIL: info@aikidomakoto.com// VISITEU WWW.AIKIDOMAKOTO.COM // Aquest blog és un espai de difusió de l´AIKIDO








viernes, 30 de noviembre de 2012

CURS DEFENSA PERSONAL al CASAL "EL KALIU"

En col.laboració amb el casal de joves el KALIU,a  LLiçà de Vall, el passat dissabte 24 de Novembre, en solidarització amb el dia contra la violència de gènere, vam realitzar un curs de defensa personal amb l´ajuda del nostres companys  Javier Barragán, i Jorge Santillán.










En el curs, vàrem enraonar sobre mètodes de defensa pasiva, i vam posar en pràctica el HIT and RUN, sortir-se´n d´una amenaça sense fer mal a l´agressor, enlliurar-se de preses de mans pit i esquenes,  i tècniques on s´ataca als punts febles de l´anatomia.  Tot sota l´enorme paraigües del magnífic ventall de tècniques que ens proposa l´AIKIDO.


Trobo que fou molt dinàmic i profitós i desde aqui volem donar gràcies a la Marta, que va contactar amb la nostra associació per tal de materialitzar aquest curs.

Trobo també que s´ha d´esmentar la bona predisposició del jovent a participar i la seva acceptació sincera del curs.


Aqui deixo el link de la notícia a la web del casal de joves EL KALIU:

http://www.elkaliu.cat/pagina-principal/defensa-personal-contra-la-violencia-de-genere/