-Aikido Vilanova- ESCOLA d´AIKIDO a Vilanova del Vallès, Pavelló Municipal d’Esports C/ Maria Aurèlia Capmany, 2-4 // 08410 VILANOVA DEL VALLÈS,tel 685030502// ADULTS: Classes Dimarts i Dijous de 7 a 8 am i de 19 a 20pm // INFANTIL: Escola FALGUERA; Vilanova del Vallès, de 17 pm a 18pm // EMAIL: info@aikidomakoto.com// VISITEU WWW.AIKIDOMAKOTO.COM // Aquest blog és un espai de difusió de l´AIKIDO








jueves, 3 de noviembre de 2011

AVUI 3 DE NOVEMBRE DE 2011, COMENCEN LES CLASSES DE AIKIDO PER NENS

Benvolguts amics, avui 3 de Novembre, comencen les classes de AIKIDO per nens. La idea, com ja hem publicat anteriorment, és fer servir les intal.lacions de l´escola LA FALGUERA i donar suport a tots els nens del poble, siguin de l´escola que siguin, que volguin practicar AIKIDO.

El horari inicial d´aquestes classes serà de 16.45pm a 17.45pm a L´escola la FALGUERA. A mesura que es vagin afegint nens existeix la possiblitat d´augmentar l´horari i els grups. Avui, per exemple, hi serem a les 16pm per aclarir dubtes i atendre les preguntes dels pares i mares.

El fet de poder extendre el AIKIDO als més petits, dins del mateix poble, és una ocasió magnífica per acostar aquesta disciplina als més petits,  ja que al marge dels jocs necessaris per anar deixant veure el mateix AIKIDO, els més petits ténen una capacitat per assimilar conceptes molt més "neta" i molt més "lliure". De totes maneres, cal direccionar aquesta llibertat cap a una pràctia enriquidora i pulida.

És necessari però també  contar amb el suport dels pares, els quals també han d´entendre què és el que s´està fent i què és exactament el AIKIDO. Per això vam fer també en el seu dia, una exhibició/reunió només per pares, on vàrem poder explicar cinc cèntims d´aquests conceptes així com el desenvolupament de les tècniques de AIKIDO

Tantmateix, per als pares que ho volguin probar i sentir en primera persona, indicar-vos que esteu convidats a les "classes dels grans" ( per adults ) que estem fent al pavelló d´esports de 7 a 8 am i de 19 a 20 pm. Recordeu portar xandall o si en teniu, kimono o keikogi.


Aqui us deixo el link de la web del ajuntament on es fa referència a les classes per a menors de 14 anys

LINK:
http://vilanovadelvalles.cat/?dirphp=noticia&destacats=20111102_ES_ActivitatsEsportives2011.txt

LINK:
http://vilanovadelvalles.cat/