-Aikido Vilanova- ESCOLA d´AIKIDO a Vilanova del Vallès, Pavelló Municipal d’Esports C/ Maria Aurèlia Capmany, 2-4 // 08410 VILANOVA DEL VALLÈS,tel 685030502// ADULTS: Classes Dimarts i Dijous de 7 a 8 am i de 19 a 20pm // INFANTIL: Escola FALGUERA; Vilanova del Vallès, de 17 pm a 18pm // EMAIL: info@aikidomakoto.com// VISITEU WWW.AIKIDOMAKOTO.COM // Aquest blog és un espai de difusió de l´AIKIDO








martes, 8 de noviembre de 2011

VIDEO CLASSE ON LINE AIKIDO SATORI 3 NOVEMBRE de 2011

El Dojo AIKIDO SATORI  a càrreg del mestre LLuís Núñez 4 dan ( AIKIKAI Japó ), va realitzar la primera classe ON LINE a les instal.lacions del Dojo SATORI, a Santa Coloma de Gramenet el passat 3 de Novembre de 2011.

El desenvolupament de la classe, fou emesa en directe per el canal de SATORI TV, per tot el món gràcies a la magia d´internet.
Mai abans s´havia tingut la oportunitat de veure el desenvolupament d´una classe de AIKIDO en directe, i aquest event resumeix força bé la nostra intencionalitat vocacional que és transmetre i difondre el AIKIDO.

A més a més, es pot veure i assimilar com és una classe de AIKIDO, ja que segur que existeixen moltes persones que han tingut la inquietud de fer una classe i alhora iniciar-se en el AIKIDO, però mai han tingut el temps,o no han pogut tindre la possiblitat.

Aquesta fou una ocasió única, "de fer un forat a la paret d´aquest  dojo i mirar com un "voyeur qualsevol", a veure que fan per aqui", (si se´m permet la licència còmica) , i és alhora, una manera fidel de veure la sempre enriquidora pràctica que el mestre LLuís Núñez aplica a les seves classes i alumnes.


Cal destacar també la presència del mestre Jordi Gilabert ( 3 DAN AIKIKAI Japó ) actualment a càrreg de AIKIDO VILASSAR, que , al marge de la classe dirigida per el mestre LLuís Núñez, també va il.lustrar-nos amb part de la classe al seu càrreg.

Aqui us deixem el link del video enregistrat, que resumeix força bé part de la classe, de pràctica intensa, gratificant, divertida, didàctica i sincera que caracteritza el AIKIDO SATORI