-Aikido Vilanova- ESCOLA d´AIKIDO a Vilanova del Vallès, Pavelló Municipal d’Esports C/ Maria Aurèlia Capmany, 2-4 // 08410 VILANOVA DEL VALLÈS,tel 685030502// ADULTS: Classes Dimarts i Dijous de 7 a 8 am i de 19 a 20pm // INFANTIL: Escola FALGUERA; Vilanova del Vallès, de 17 pm a 18pm // EMAIL: info@aikidomakoto.com// VISITEU WWW.AIKIDOMAKOTO.COM // Aquest blog és un espai de difusió de l´AIKIDO
miércoles, 9 de noviembre de 2011

EXHIBICIO AIKIDO 23 OCTUBRE 2011

El passat 23 d´octubre de 2011, els companys del DOJO AIKIDO LLENAS SABADELL, a càrreg del mestre PAU SALLA ( 3 DAN AIKIKAI Japó )  van fer una exhibició que va coincidir amb l´aniversari d´un dels alumnes, el nostre jove amic Adrià. ( per molts anys!, segur que recordaràs aquest aniversari !)

Al marge de les celebracions, cal destacar que l´exhibició es va dur a terme per alumnes del DOJO LLENAS, a Sabadell, i va contar amb la presència de companys del Dojo Satori ( a Sta. Coloma ) i del Dojo Aikido Vilanova del Vallès.

Cal destacar, que encara que al video no es veu, el tatami ( que estava a sobre d´un camp de gespa artificial, en un camp de futbol, ) estava totalment humit. Estava mullat el tatami i la gespa artificial, amb el que patinàvem subre una superfície que també relliscava.

Aqui us deixem el video!


Gràcies a tots els companys per l´assistència i gràcies també al "Homenajeado",  per convidar-nos  a tots plegats  a  berenar!