-Aikido Vilanova- ESCOLA d´AIKIDO a Vilanova del Vallès, Pavelló Municipal d’Esports C/ Maria Aurèlia Capmany, 2-4 // 08410 VILANOVA DEL VALLÈS,tel 685030502// ADULTS: Classes Dimarts i Dijous de 7 a 8 am i de 19 a 20pm // INFANTIL: Escola FALGUERA; Vilanova del Vallès, de 17 pm a 18pm // EMAIL: info@aikidomakoto.com// VISITEU WWW.AIKIDOMAKOTO.COM // Aquest blog és un espai de difusió de l´AIKIDO








viernes, 18 de noviembre de 2011

AIKIDO INFANTIL, a l´Escola LA FALGUERA, a Vilanova del Vallès: EN MARXA!!

Ara ja que han passat unes setmanes, si que podem afirmar que en tenim un jove grup de petits aikidokas al poble de Vilanova del Vallès.
Els nens amb els seus keikogis ( kimonos ) els més petits van il.lusionats adaptant els conceptes d´un Art, tradicionalment per adults, com és el AIKIDO, en quelcom que cada vegada els hi és més famliar.
( JA ESCRIUEN AIKIDO EN JAPONÈS! )
Ja ho podem dir alt i clar, ja que això ens col.loca com població  referent respecte a l´escola de AIKIDO dels més petits.
Breument, col.locarem al blog algunes fotografies del desenvolupament de les classes i les activitats.

Aprofito per recordar que aquesta activitat del AIKIDO INFANTIL,  és una activitat extra-escolar que es realitza de 16.45a 17.45pm, ( ara segurament en canviarem l´horari i farem de 17a18pm ) a l´escola LA FALGUERA, i que està oberta a tots els nens de Vilanova del Vallès.