-Aikido Vilanova- ESCOLA d´AIKIDO a Vilanova del Vallès, Pavelló Municipal d’Esports C/ Maria Aurèlia Capmany, 2-4 // 08410 VILANOVA DEL VALLÈS,tel 685030502// ADULTS: Classes Dimarts i Dijous de 7 a 8 am i de 19 a 20pm // INFANTIL: Escola FALGUERA; Vilanova del Vallès, de 17 pm a 18pm // EMAIL: info@aikidomakoto.com// VISITEU WWW.AIKIDOMAKOTO.COM // Aquest blog és un espai de difusió de l´AIKIDO








domingo, 16 de noviembre de 2014

Sandan en memòria del nostre amic JAUME SOLA VALLÈS i examens ACAC data 26/10/14 i agraïments al mestre Yasunari Kitaura Shihan

El passat dia 26 d´Octubre, es va celebrar la jornada d´examens de grau dan per part de l´Acac, a Sta Maria de Palautordera. Entre d´altres, va examinar-se més que merscudament el nostre company Jose Luís López, ( dojo satori ) de grau sandan, ( i dic merescudíssimament perque enraonem d´una persona que porta tranquilament més de 25 anys de pràctica contínua, cosa que no pot dir tothom )

Sigui com sigui, el fet més important de la jornada, per tots els companys, i per mi particularment, fou l´entrega del títol de sandan honorífic i a títol pòstum al nostre ja desaparegut amic Jaume Sola Vallès.

Així, d´aquesta manera, es tanca el cercle, una petició que vaig fer particularmet fa ja un temps, i que ha sigut escoltada per la junta directiva de l´acac, i per tots aquells que vàren estar d´acord en ajudar-me en el procès.
 Molt , molt especialment, estic agrait al mestre Yasunari Kitaura ( Shihan d´Aikido 8 dan AIKIKAI )  ja que va ser ell el que una vegada explicades les particularitats del cas, va fer per fer-se càrreg, i va donar-me personalment totes les explicacions de totes les accions que es van dur a terme per aconseguir aquest títiol.

Diu molt d´aquest mestre, d´aquesta persona, i estic com molts dels meus companys, molt i molt agraït.
Agraït també per part de totes les persones que en formen part de l´acac i que van col.laborar amb apludiments càlids i gestos de companyerisme sincer.

a tots pleagats:

domo arigato gozaimashita!

Tots aquells que vàrem tindre la sort  de compartir temps, amistat i vida amb en JAUME SOLA, sempre el tindrem viu als nostres cors. Es per tu, amic, allà on siguis.