-Aikido Vilanova- ESCOLA d´AIKIDO a Vilanova del Vallès, Pavelló Municipal d’Esports C/ Maria Aurèlia Capmany, 2-4 // 08410 VILANOVA DEL VALLÈS,tel 685030502// ADULTS: Classes Dimarts i Dijous de 7 a 8 am i de 19 a 20pm // INFANTIL: Escola FALGUERA; Vilanova del Vallès, de 17 pm a 18pm // EMAIL: info@aikidomakoto.com// VISITEU WWW.AIKIDOMAKOTO.COM // Aquest blog és un espai de difusió de l´AIKIDO








lunes, 16 de enero de 2012

TORNEM AMB L´AIKIDO INFANTIL !!

Ja estem al 2012 i ja em tornat a fer les classes de AIKIDO infantil a l´escola LA FALGUERA, a Vilanova.
Us recordo l´horari : DIJOUS de 17 a 18pm.
Ara en som més! ja que s´han apuntat nous alumnes! recordeu que està obert a qualsevol nen

Els reis es veu que han deixat kodachis, tantos i bokkens entre els alumnes, segons m´explicàven molt il.lusionats. De fet, encara que sigui aviat per fer anar aquestes eines, és bó que es coneguin però ja arribarem!
Alguns alumnes de AIKIDO VILANOVA INFANTIL a l´escola LA FALGUERA

Estic molt content de com evolucionen els més petits, que van integrant el AIKIDO de mica en mica. Als alumnes, al marge de la aproximació del mateix AIKIDO,es tracta de també de crear-lis una experiència cultural, on anar aprenent el nom de tècniques, conceptes morals del BUDO japonès, i fins i tot la música japonesa. La història del BUDO i dels SAMURAIS, ténen moltes anèctodes, rondalles que els més petits escolten amb ulls i orelles obertes, i que formen part del mateix AIKIDO.

de mica en mica