-Aikido Vilanova- ESCOLA d´AIKIDO a Vilanova del Vallès, Pavelló Municipal d’Esports C/ Maria Aurèlia Capmany, 2-4 // 08410 VILANOVA DEL VALLÈS,tel 685030502// ADULTS: Classes Dimarts i Dijous de 7 a 8 am i de 19 a 20pm // INFANTIL: Escola FALGUERA; Vilanova del Vallès, de 17 pm a 18pm // EMAIL: info@aikidomakoto.com// VISITEU WWW.AIKIDOMAKOTO.COM // Aquest blog és un espai de difusió de l´AIKIDO








domingo, 23 de enero de 2011

El nostre DOJO, a Vilanova del Vallès, AIKIDO VILANOVA

Tal i com comentàvem, aqui es mostren unes fotografíes amb el que és a dia d´avui ( i per molts anys!) el nostre dojo, dins de les intal.lacions del pavelló d´esports municipals a Vilanova del Vallès.

l´original sala de fitness passa a ser dins de l´horari de les classes de Aikido, el nostre Dojo, AIKIDO VILANOVA
 Aquesta aventura va començar molt abans del fet de realment, començar a fer classes de Aikido, ja que va passar per un procés de proba, on tothom que volia podia vindre a fer una classe,( encara avui dia està obert a tothom ) tot i que vàrem fer algunes classes de defensa personal estrictament, amb una molt bona acollida de públic. Molts Vilanovins i vilanovines usuaris del pavelló, vàren vindre i gaudir d´aquestes classes gratuitament.
Gràcies al personal del pavelló, L´Esteve i la Núria, i les seves ganes també d´incorporar un art marcial tan peculiar com és el Aikido, amb el suport del regidor d´esports, en Sergi Ruiz, finalment vam fer possible organitzar i realitzar classes de Aikido, i a més a més al nostre poble.
peçes de tatami col.locades per a la pràctica, al nostre Dojo, AIKIDO VILANOVA


 En breu penjarem també el link de l´activitat dins del programa d´activitats que té l´àrea d´esports del pavelló, en el recull d´activitats de 2011-2012.

En les fotografíes, podeu veure a part dels alumnes que cada dimarts i cada dijous vénen a apendre i a gaudir de les seves classes. Breument també, organitzarem classes els dissabtes al matí, per poder per una banda, fer classes de 2hores, i també per poder ampliar l´horari i l´accés a les classes.


Alumnes del Dojo AIKIDO VILANOVA ( hi falten alguns!, esperem que en JOAN i en VINCENT poguin vindre aviat! Us esperem!)


tothom hi esteu convidats!
a tots vosaltres, a les persones que vàren probar, al personal que ha contribuit en el desenvolupament d´aquesta activitat i per descomtat, als alumnes, : "domo arigato gozaimashita!"