-Aikido Vilanova- ESCOLA d´AIKIDO a Vilanova del Vallès, Pavelló Municipal d’Esports C/ Maria Aurèlia Capmany, 2-4 // 08410 VILANOVA DEL VALLÈS,tel 685030502// ADULTS: Classes Dimarts i Dijous de 7 a 8 am i de 19 a 20pm // INFANTIL: Escola FALGUERA; Vilanova del Vallès, de 17 pm a 18pm // EMAIL: info@aikidomakoto.com// VISITEU WWW.AIKIDOMAKOTO.COM // Aquest blog és un espai de difusió de l´AIKIDO
lunes, 12 de diciembre de 2016

CRÒNICA : Aikido Makoto convidat a l´aniversari del natalici de S.M.l´Emperador del Japó, a la residència oficial del Cónsol General, Barcelona

Aqui us deixo una petita crònica que m´agrada presentar com un escrit signat, ja que recull coses importants per la nostra trajectòria. És tracta del mateix text en Català i Castellà. 


CRÒNICA EN CATALÀ

El passat divendres dia 2 de Desembre de 2016,  Aikido Makoto va ser convidat a la residència oficial del Consol General de Barcelona, l´ilustríssim Sr. D. Naohito Watanabe, amb motiu del Natalici de S.M.
 l´emperador del Japó, on varen assistir 400 aproximadament.

Com a director d´Aikido Makoto, és per nosaltres un gran orgull, trobar la representació i reconeixement de la nostra feina, amb la nostra presència a l´acte, com a única entitat dedicada a la difusió de l´AIKIDO.
Aikido Makoto, i el conjunt de les seves escoles a Barcelona, Tiana, Badalona, Òrrius, Sabadell, Badia del Vallès, Cerdanyola del Vallès i Vilanova del Vallès, així com les escoles infantils i adultes, les classes en centres per a adolescents marginats, a la Universitat, en col.legis, instituts,casals d´avis,  centres culturals,  i totes les que estàn en projecte, són el fruit d´una feina sense descans, per difondre, aproximar, facilitar, pluralitzar l´Aikido i la nostra manera d´entendre-ho, amb un projecte pedagògic reconegut i creat per psicòlegs, entès un viatge cultural i accesible a tothom, una disciplina marcial magnífica,  que unifica cos, ment i esperit, i  que fomenta la llibertat i la creativitat de l´èsser humà.

L´acte va servir per donar a conèixer a l´ilustríssim Sr. D. Naohito Watanabe com a Consol entrant, (donat que el sea antecesor en el càrreg  Sr. D. Hiroyuki Makiuchi , qui va assitir a l´Embukai Aikido Vilanova del Vallès 2015 , va tornar a Japó ) amb qui vam tindre l´oportunitat de conversar sobre l´Aikido alhora que  vam postposar-nos una cita futura. També vam poder parlar cordialment amb la Sra Aikiko Sagano, viceconsul general que va assistir a l´Embukai d´Aikido de 2016.

             

A l´acte, vàren assistir membres de l´alta política, artistes, l´associació del kimono club, i representació de multinacionals japoneses com ara Sony o Honda , a qui vam aprofitar per entregar un dossier del campió mundial juvenil-infantil, Santi Vallvé, que es un jove esportista al que cal fer costat, de Vilanova del Vallès com jo.


 Dins de l´`ambit marcial, també  vàrem coincidir amb els representants de la Federació Catalana de Judo i Disciplines Associades, i especialment gratificant fou trobar-nos al director del Dojo Shoshinkan, en Xavier Teixidor, gran coneixedor de la cultura oriental, excepcional artista marcial,  col.laborador de l´Embukai d´Aikido, company i amic.Especialment agraït també a la Sra Teresa Prats, amiga des de fa anys, amb la que sempre hem tingut un enteniment fàcil, accessible i bireccional.

Joaquim Suárez

PD: Casualment, el Periódico va cubrir l´acte i aqui deixo la fotografia de l´article perque té una sorpresa

per veure la sorpresa anar cap al final del tot!
CRÓNICA EN CASTELLANO

El pasado 2 de diciembre, con motivo del Natalicio de S. M. El Emperador del Japón, se celebró una recepción en la Residencia del Cónsul General del Japón en Barcelona, a la que asistieron alrededor de 400 personas.

Como director de Aikido Makoto, es para nosotros un gran orgullo ver la representación y reconocimiento a nuestro trabajo, con nuestra presencia al acto, como única entidad dedicada a la difusión del AIKIDO.
Aikido Makoto, y el conjunto de sus escuelas en Barcelona, Tiana, Badalona, Òrrius, Sabadell, Badia del Vallès,  Cerdanyola del Vallès y Vilanova del Vallès, así como sus escuelas infantiles y adultas, las clases en centros para niños y adolescentes marginados, en la Universidad, en colegios, institutos, centros de gente mayor ( casal d´avis ), centros culturales y  todas las que están en proyecto, son el fruto de un trabajo  sin descanso, para difundir, aproximar, facilitar y pluralizar en Aikido y nuestra manera de entenderlo, con un proyecto pedagógico reconocido y creado  por psicólogos, un viaje cultural y  accesible a todos,una disciplina marcial magnífica que unifica cuerpo, mente y espíritu, que fomenta la libertad y la creatividad del ser humano.


Con mi amigo y alumno Virgi
El acto, sirvió en parte para dar a concocer al ilustrísimo Sr. D. Naohito Watanabe, como Cónsul entrante, ( dado que su antecesor en el cargo, el Sr. D. Hiroyuki Makiuchi , que asistió con agrado al Embukai Aikido Vilanova del Vallès 2015, volvió a Japón ) , con quien tuvimos la oportunidad de conversar sobre el Aikido a la vez que nos  postpusimos una futura cita. También tuvimos ocasión de charlar cordialmente con la Sra Akiko Sagano, viceconsul general que asistió al Embukai de Aikido de 2016.
Al acto, asistieron miembros de la alta política, artistas, la asociación del Kimono Club, y una representación de las multinacionales japonesas como Sony o Honda, con quien precisamente aprovechamos para entregar el dossier de Santi Vallvé, campeón mundial de karting juvenil-infantil, joven deportista al que hay que apoyar, vecino como yo de Vilanova del Vallès.Amb Xavier TeixidorDentro del ámbito marcial, también coincidimos con los representantes de la Federación Catalana de Judo y Disciplinas Asociadas, y especialmente gratificante fue encontrarnos con el director del Shohinkan Dojo, Xavier Teixidor, gran conocedor de la cultura oriental, excepcional artista marcial, colaborador de los Embukais de Aikido, compañero y amigo.Amb Teresa Prats


Y Especialmente agradecido, a la Sra Teresa Prats, amiga desde hace años, con la que siempre hemos tenido un entendimiento fácil, accesible y bireccional. 

Joaquim Suárez


.PD: Casualmente, el Periódico cubrió la noticia, y aqui la dejo la fotografía del artículo  porque tiene sorpresa.Más INFO, fuente el Periódico, ver: 

http://www.elperiodico.com/es/noticias/barcelona/cumpleanos-imperial-5674580