-Aikido Vilanova- ESCOLA d´AIKIDO a Vilanova del Vallès, Pavelló Municipal d’Esports C/ Maria Aurèlia Capmany, 2-4 // 08410 VILANOVA DEL VALLÈS,tel 685030502// ADULTS: Classes Dimarts i Dijous de 7 a 8 am i de 19 a 20pm // INFANTIL: Escola FALGUERA; Vilanova del Vallès, de 17 pm a 18pm // EMAIL: info@aikidomakoto.com// VISITEU WWW.AIKIDOMAKOTO.COM // Aquest blog és un espai de difusió de l´AIKIDO
jueves, 3 de noviembre de 2016

AIKIDO MAKOTO - UNIVERSITAT ABAT OLIBA, BARCELONA

És per nosaltres un plaer, poder afirmar que hem establert una col.laboració entre les escoles d´AIKIDO del grup AIKIDO MAKOTO,  l´Universitat ABAT OLIBA. El començament d´aquesta relació ja fa temps que està en marxa, i es materialitza amb classes d´Aikido, que tot aprofintant la dinàmica i afluència de jovent i fluxe de persones en definitiva, que aporta ´l´UNIVERSITAT ABAT OLIBA de BARCELONA, sent a més seu dels campionats universitaris aquest any, fa que poguem aproximar el nostre Art i la nostra manera d´interpretar l´AIKIDO a més persones, col.laborant activament en la tasca de difusió del nostre BUDO i la seva cultura, de l´Aikido, encara bastant desconegut, amb l´aproximació  i la creació de nous practicants.

Aquests propers dies Dilluns 7 i Dimecres 9 de Novembre de 2016, començarem amb classes orientades cap a la  defensa personal. Classes gratuïtes però amb plaçes limitades! Aprofiteu!

Els alumnes de les escoles AIKIDO MAKOTO ténen entrada lliure


Es para nosotros un placer, poder afirmar que hemos establecido una colaboración entre las escuelas de Aikido del grupo Makoto ( Vilanova, Tiana, Sabadell, Òrrius, etc )y la Universidad Abat Oliba. 
El inicio de esta relación ya hace tiempo que está en marcha, y se materializa con clases de Aikido, aprovechando la dinàmica  y afluencia de gente joven y de personas en definitiva que aporta la UNIVERSIDAD ABAT OLIBA de BARCELONA, siendo además, sede de los campeonatos universitarios este año, hecho que hace que podamos aproximar nuestro arte y nuestra manera de interpretar el AIKIDO a más personas, colaborando activamente en la labor de difusión de nuestro BUDO y su Cultura, del  AIKIDO; aún bastante desconocido, con la aproximación y la creación de nuevos practicantes.

Los próximos días Lunes 7 y Miércoles 9 de Noviembre de 2016, emepzaremos con classes  orientadas hacia la defensa personal. Clases gratuitas pero con plazas limitadas. Aprovechadlo!


Los alumnos de las escuelas AIKIDO MAKOTO tienen entrada libre