-Aikido Vilanova- ESCOLA d´AIKIDO a Vilanova del Vallès, Pavelló Municipal d’Esports C/ Maria Aurèlia Capmany, 2-4 // 08410 VILANOVA DEL VALLÈS,tel 685030502// ADULTS: Classes Dimarts i Dijous de 7 a 8 am i de 19 a 20pm // INFANTIL: Escola FALGUERA; Vilanova del Vallès, de 17 pm a 18pm // EMAIL: info@aikidomakoto.com// VISITEU WWW.AIKIDOMAKOTO.COM // Aquest blog és un espai de difusió de l´AIKIDO








martes, 27 de enero de 2015

1a Trobada infantil AIKIDO ACAC, 17 de gener de 2015, al dojo AIKIDO ESTRAC

De la mano de Pedro Cano, AIKIDO ESTRAC, nos llega esta crónica de la magnífica trobada d´AIKIDO infantil, dando de este modo forma, a la idea que hace un tiempo tuvimos  unos cuantos profesores de Aikido infantil, de compartir formas de enseñanza y realizar cursos, específicamente dedicados a los pequeños. Con un gran aporte individual, muestra evidente del trabajo realizado, su investigación y los años dando clase, cada profesor de este modo, extiende su manera de transmitir a la vez que al compartirla, la mejora. Creo que es un trabajo destacable, más si cabe,  teniendo en cuenta que los profesores infantiles, son de hecho, la primera verdadera referencia con las aamm y concretamente con el budo, y con el Aikido concretamente, y de hecho, son la primera referencia para los pequeños. 

 Esta fue la primera trobada, en esta ocasión nos quedamos fuera Aikido Vilanova y Aikido-David Caballero,  pero  habrán más!





esta es la crónica por el propio Pedro:



Aquest passat dissabte 17 de gener va tenir lloc la primera trobada d’aikido infantil i juvenil d’ACAC de l’any 2015, al dojo de l’Aikido Estrac, a l’escola Sant Jordi de Sant Vicenç de Montalt. 
La veritat és que la participació va superar amb escreix totes les nostres expectatives, amb gairebé 50 nens i nenes entre els 5 i 17 anys. Van venir aikidoques de Sant Adrià del Besos, de Vilassar, d’Argentona, de Mataró, de Canet de Mar, de Llavaneres, de Caldes d’Estrac i de Sant Vicenç de Montalt,  membres del dojos: “Asociación de Aikido Adrianense”, Aikido Vilassar, Aikido Mataró i Aikido Estrac.
Els “profes” que van dur a terme la trobada van ser: La Tere Capilla, El Jordi G. Ramis, l’Euclides Bedia, l’Hipolit  Muñoz i jo mateix, Pedro Cano, amb l’ajuda de la nostra alumna, la Mireia Castellà. 
Es van dividir els nens i nenes en dos grups, el primer de 5 a 11 anys i el segon de 12 a 17 anys i la pràctica en dos espais diferents, el dojo i les pistes esportives exteriors de l’escola Sant Jordi. 
El grup dels més petits va començar la pràctica al tatami, amb jocs i exercicis d’aikido adaptats a la seva edat i el grup dels més grans van començar a l’exterior la pràctica de exercicis de destresa, fonaments tècnics i moviments  de jo. Després de 45 minuts es va fer canvi d’espai i d’activitat.
El públic assistent va ser nombrós i, crec, que tots plegats ens ho varem passar molt bé i que va ser un gran matí d’aikido.
Com a cloenda es va fer una foto de tot el grup i es van repartir diplomes entre els nens i nenes  per la seva participació a la trobada.
Els “profes” varem finalitzar la jornada amb un dinar a Caldetes i una bona sobretaula, per posar-hi fi a un dia genial compartint Aikido. 
Gràcies a tothom.
Salut i Aikido
Pedro Cano