-Aikido Vilanova- ESCOLA d´AIKIDO a Vilanova del Vallès, Pavelló Municipal d’Esports C/ Maria Aurèlia Capmany, 2-4 // 08410 VILANOVA DEL VALLÈS,tel 685030502// ADULTS: Classes Dimarts i Dijous de 7 a 8 am i de 19 a 20pm // INFANTIL: Escola FALGUERA; Vilanova del Vallès, de 17 pm a 18pm // EMAIL: info@aikidomakoto.com// VISITEU WWW.AIKIDOMAKOTO.COM // Aquest blog és un espai de difusió de l´AIKIDO








martes, 20 de noviembre de 2012

La Dinàmica del les classes dels Dissabtes

Per tots aquells alumnes que són fixes de les classes de la tarda, entrenar al matí suposa un petit canvi.
Encara que només sigui l´horari, el fet de trobar-se amb les energies de bon matí i dirigir-les i digerir-les, és potser quelcom diferent a fer-ho al horari regular de tardes.

Personalment, he estat anys entrenant de matí i tarda, i encara que ambdós horaris ténen les seves pròpies coses bones, ara per ara, em quedo amb els matins.

Tot i que tinc que dir, que la veritat és que la tarda a vegades té una il.luminació  especial, que arriba a través del treball físic que no es troba al matí.

De totes maneres, l´AIKIDO és una questió de sensacions.

Per tots aquells que encara no ho sàpiguen, normalment un dissbate al mes aprofitem per fer classe de 2 hores al matí, i aprofitem també per portar mestres d´altres dojos, per tal d´enriquir-nos i unir-nos més.




d´aquesta manera, també, els alumnes de les tardes poden experimentar l´entrenament del matí i els dels matins alhora, entrenar amb més persones i amb altre horari.  Excelent dinàmica la que agafen els dissabtes!