-Aikido Vilanova- ESCOLA d´AIKIDO a Vilanova del Vallès, Pavelló Municipal d’Esports C/ Maria Aurèlia Capmany, 2-4 // 08410 VILANOVA DEL VALLÈS,tel 685030502// ADULTS: Classes Dimarts i Dijous de 7 a 8 am i de 19 a 20pm // INFANTIL: Escola FALGUERA; Vilanova del Vallès, de 17 pm a 18pm // EMAIL: info@aikidomakoto.com// VISITEU WWW.AIKIDOMAKOTO.COM // Aquest blog és un espai de difusió de l´AIKIDO








miércoles, 5 de octubre de 2011

AIKIDO PER NENS A VILANOVA DEL VALLÈS

Des de AIKIDO VILANOVA del VALLÈS, s´ha fet la proposta a l´Escola del nostre poble LA FALGUERA, per incorporar la activitat del AIKIDO com a activitat a realitzar en horari extraescolar als nens i nenes de l´escola a partir de primer de primària.

Aquesta ACTIVITAT del AIKIDO, està oberta a tots els nens i nenes de Vilanova del Vallès siguin de l´escola que siguin, la idea és fer ús de les intal.lacions de l´Escola de La Falguera, però obrir l´activitat a tothom.



Ara farà dues setmanes, vam aprofitar també, per fer una demostració in situ als pares i mares interessats, on van intentar explicar què en farem, com ho enfocarem i què explicarem a les classes de AIKIDO per infants.


Com resulta evident, tot el plantejament de cara als més petits ha de ser interpretat com un joc, que té de tant en tant, exercicis de AIKIDO.
El AIKIDO no té competició i rebutja qualsevol forma de violència.El AIKIDO necessita de la col.laboració per crèixer, de la unificació amb un company alhora que fomenta el respecte i el creixement creatiu i personal.



Entenc, que EL AIKIDO ens aportarà una magnífica sístesis de moviments corporals, integració i unificació ( tal i com diu el primer ideagrama "AI" , de AIKIDO ) alhora també que suposa una clara aposta cultural