-Aikido Vilanova- ESCOLA d´AIKIDO a Vilanova del Vallès, Pavelló Municipal d’Esports C/ Maria Aurèlia Capmany, 2-4 // 08410 VILANOVA DEL VALLÈS,tel 685030502// ADULTS: Classes Dimarts i Dijous de 7 a 8 am i de 19 a 20pm // INFANTIL: Escola FALGUERA; Vilanova del Vallès, de 17 pm a 18pm // EMAIL: info@aikidomakoto.com// VISITEU WWW.AIKIDOMAKOTO.COM // Aquest blog és un espai de difusió de l´AIKIDO
lunes, 19 de septiembre de 2011

Curs Yasunari Kitaura 17-18 Setembre 2011 a Granollers

El passat cap de setmana, el mestre japonès Yasunari Kitaura ( 8DAN AIKIKAI ) va ser rebut a Granollers en un curs que va celebrar-se i a les noves  instal-lacions de Aikido Granollers.
El curs va contar amb un gran èxit d´assistència per part de aikidokas de tot arreu, francesos, rusos, i evidentment, catalans.


Fou també aquest curs un bon  moment per practicar amb totes aquelles persones que com nosaltres, ténen aquesta passió neta per aquest art anomenat AIKIDO. Companys i mestres i alumnes,  vàrem gaudir d´una jornada agradable tots plegats

Mestre Kitaura amb el nostre company Luis Santiago ( Granollers )

El curs va contar amb la visita del excms alcalde de Granollers, el dissabte a la tarda, el qual va obsequiar al mestre Kitaura un llibre amb la història de la ciutat de Granollers.


Mestre Kitaura i l´excms alcalde de Granollers


emotiu i simpàtic, el mestre Kitaura reb un llibre amb l´història de Granollers de mans de l´excm alcalde de la ciutat de Granollers.

Fou molt interessant per a tots els practicant de AIKIDO, que l´excms alcalde de Granollers tinguès en compte aquest curs i que s´involucrès personalment, tot assistint i oferint un detall al mestre japonès.

moments de pràctica Mestre Lluis Núñez ( AIKIDO SATORI )

El desenvolupament del curs va centrar-se en moviments senzills i bàsics, total absorció i captació del oponent mitjançant el HARA, i posteriorment, ( diumenge ) treball de Ushiro, més que en tècniques concretes.

La dificultat radicava precisament en entendre, unificar, captar, integrar aquest moviments en un mateix i en un mateix amb uke. Tot aparentment fàcil i senzill quan era el mestre qui executava les tècniques.


mestre Kitaura amb el mestre Jordi Gilabert, ( AIKIDO VILASSAR)moments de pràctica


Mestres, alumnes, dojos, novicis, veterans, gent molt joves, no tant joves, persones que acaben de descobrir el Aikido, gent que en porta més de 10 anys practicant-ho, en definitiva,  la gran familia del Aikido reunida per assistir al curs del mestre japonès Yasunari Kitaura, ( 8DAN AIKIKAI JAPÓ ) amb un ambient distès, amable, instructiu.
Potser algun dia no massa llunyà podrem portar al mestre Kitaura i a tota la aquesta família del Aikido al nostre poble, al nostre dojo, a les nostres instal.lacions de Vilanova del Vallès.

 Una altra vegada, ja se´ns ha passat el curs, ens queda però esperar al següent i continuar amb la pràctica diaria

 
moment de agraïment de mestres i alumnesCom de costum, el nostre amic i juan josé ens ha deixat un bon grapat de fotografíes, aqui hi són els links:

LINKS FOTOGRAFIES

https://picasaweb.google.com/rediglez/IICursInternacionalDAikidoGranollers2011?authuser=0&feat=directlink#

https://picasaweb.google.com/rediglez/IICursInternacionalDAikidoGranollers#