-Aikido Vilanova- ESCOLA d´AIKIDO a Vilanova del Vallès, Pavelló Municipal d’Esports C/ Maria Aurèlia Capmany, 2-4 // 08410 VILANOVA DEL VALLÈS,tel 685030502// ADULTS: Classes Dimarts i Dijous de 7 a 8 am i de 19 a 20pm // INFANTIL: Escola FALGUERA; Vilanova del Vallès, de 17 pm a 18pm // EMAIL: info@aikidomakoto.com// VISITEU WWW.AIKIDOMAKOTO.COM // Aquest blog és un espai de difusió de l´AIKIDO
domingo, 18 de octubre de 2015

L´AIKIDO ha arribat a TIANA !

L´AIKIDO ha arribat a TIANA !

Increíble tasca de difusió la que ha fet en Sergi Quevedo en "LA LOCAL", Ràdio Tiana,  respecte a l´AIKIDO a Tiana. Fotografíes, talls d´audio i la creació d´un espai web.
 La nostra associcació només pot agraïr aquest suport i continuar col.laborant amb Tiana i els seus joves! Gràcies a tots!


AIKIDO A TIANA, cada dimecres de 16-17 pm al Pavelló Municipal d´Esports


La tasca de difusió de l´AIKIDO a travès de MAKOTO AIKIDO ( www.aikidomakoto.com ) comença amb una xerrada, tot fent referència als orígens de l´AIKIDO, però també es transforma en un diàleg, on els adolescents ens expliquen els seus problemes, pors, inquietuts. El sistema marcial de l´AIKIDO dona resposta molts conflictes sense mediar amb violència i aquest és el veritable treball amb els joves adolescents, fer-los conscients de les seves pròpies capacitats, templar la ment i el cos i estar relaxat.


Poder gestionar, situacions de tensió ó violència sense agressivitat, és quelcom que els servirà tota la vida.
Molts es pregunten com pòt l´AIKIDO aportar aquesta autodefensa sense realment fer ús de la força, però és quelcom que existeix.

Descobreix l´AIKIDO

AIKIDO A TIANA, cada dimecres de 16-17 pm al Pavelló Municipal d´Esports
links AUDIO, TEXT i FOTOS:

http://lalocal.tianat.cat/el-aikido-arriba-al-club-esport-jove/

http://lalocal.tianat.cat/?attachment_id=25984