-Aikido Vilanova- ESCOLA d´AIKIDO a Vilanova del Vallès, Pavelló Municipal d’Esports C/ Maria Aurèlia Capmany, 2-4 // 08410 VILANOVA DEL VALLÈS,tel 685030502// ADULTS: Classes Dimarts i Dijous de 7 a 8 am i de 19 a 20pm // INFANTIL: Escola FALGUERA; Vilanova del Vallès, de 17 pm a 18pm // EMAIL: info@aikidomakoto.com// VISITEU WWW.AIKIDOMAKOTO.COM // Aquest blog és un espai de difusió de l´AIKIDO








domingo, 16 de agosto de 2015

III Exhibició d´AIKIDO a la FESTA MAJOR 2015 de Vilanova del Vallès

Aquest serà el tercer any consecutiu que podem aportar el nostre granet de sorra a les Festes del nostre poble amb una demostració del nostre art, l´AIKIDO.

Des de la nostra associació  AIKIDO VILANOVA, Makoto Aikido donar a conèixer l´AIKIDO entre els vilanovins i vilanovines, amb aquesta la nostra tercera exhibició pública és quelcom que ens agrada molt i que ens deixa plens d´il.lusió i satisfacció.
I ens agrada perque primer ens agrada col.laborar amb les activitats del nostre poble, i ens agrada la reciprocitat de les persones que ens ajuden i col.laboren amb nosaltres.
 Ens agrada portar l´Aikido més enllà i fer per difondre aquest art magnífic i totes les seves vinculacions culturals. Gràcies a tots plegats. 



Recordar-vos que l´activitat de l´AIKIDO torna al Setembre al seu horari habitual de 8-9am i de  19-20pm a la sala polivalent del pavelló Municipal d´Esports. Com cada temporada, les primeres dues setmanes de pràctica són gratuïtes