-Aikido Vilanova- ESCOLA d´AIKIDO a Vilanova del Vallès, Pavelló Municipal d’Esports C/ Maria Aurèlia Capmany, 2-4 // 08410 VILANOVA DEL VALLÈS,tel 685030502// ADULTS: Classes Dimarts i Dijous de 7 a 8 am i de 19 a 20pm // INFANTIL: Escola FALGUERA; Vilanova del Vallès, de 17 pm a 18pm // EMAIL: info@aikidomakoto.com// VISITEU WWW.AIKIDOMAKOTO.COM // Aquest blog és un espai de difusió de l´AIKIDO
lunes, 20 de junio de 2011

Èxit assistència Curs JO 18 JUNY 2011

El passat Dissabte 18 de Juny de 2011, tal i com vàrem anunciar desde aquest humil blog, vàrem organitzar, desde Aikido Vilanova del Vallès, un curs de JO ( bastó tradicional ) que va anar a càrreg del mestre Lluís Núñez, ( 4 dan Aikikai Japó ) ( a càrreg del DOJO SATORI ) que va portar molts alumnes veterans ( SEMPAIS ), tots companys, i va ensenyar-nos una petita porció del coneixement del JO


Mestre LLuís Núñez 4 DAN Aikikai , UKE Iván ( SATORI )
- desenvolupant la classe-
-escalfament-


Mestre Lluís Núñez ( SATORI )


SEMPAI  Javi Barragán, 1 DAN AIKIKAI ( SATORI )

Mestre Lluís Núñez amb el desenvolupament d´una tècnica


Mestre PAU SALLA, 3dan ( LLENAS )


Sempai Manuel Olías 1DAN( SATORI )


KATA 5 moviments


Mestre Nikolai Vedenin, ( 2DAN ) ( SATORI )

Mestre KIKO MASAFRETS 6 DAN AIKIAKI JAPÓ

companya Isabel ( SATORI )

Sempai Joan Martinez ( SATORI )

Kohai Àlex ( Vilanova del Vallès ) i Sempai Javier Barragán ( SATORI)

foto detall dels assistents"pràctica amb alegria" detall amb el mestre David Caballero ( KIHON )( 3 DAN )


mestres David Caballero ( KIHON) amb Jordi Gilabert ( 3 DAN Aikido Vilassar )


Arseni, Alumne de Aikido Vilanova entevistat per Vallès Visió TV
  

Un moment de pràctica, mestre Jordi Gilabert (3 dan) ( esquerra )
i mestre Kiko Masafrets ( 6 dan ) ( dreta )La passada jornada del dissabte dia 18 de 2011, fou un gran moment de joig al veure l´èxit s´assistència de mestres i alumnes d´altres dojos,amb més de 40 persones,
com el Dojo LLENAS, a càrreg de Pau Salla (3 DAN ),
Aikido VILASSAR, a càrreg de Jordi Gilabert ( 3DAN ) Aikido KIHON ( tot i que no vàrem gaudir de la presència del mestre Antonio Martín) ( 5 DAN ) si que vàrem rebre als seu alumnes, grans sempais tots ells,l´Òscar, en Jose Antonio, en David Caballero ( 3 dan ) i tots els que m´he deixat!Taha Aliari 2 dan (SATORI)
Mencionar que va vindre  també en TAHA ALIARI ( 2 DAN ), company del dojo SATORI, que actualment està a Madrid amb el mestre Kitaura i que va desplaçar-se expressament per fer el curs.
Cal destacar la presència del mestre KIKO MASAFRETS ( 6DAN) que també va il.lustrar-nos amb una classe
Aquestes trobades, són grans experiències, moments de goig per tots, on intercanviar coneixements i passar una estona saludable i enriquidora.

Vàrem obsequiar als assistents amb un petit detall que reproduim aqui amb una fotografia


moment de l´entrega del obsequi als mestres

Vàrem contar amb la presència del Regidor d´esports de Vilanova del Vallès, En Sergi Ruiz, que va acudir a l´acte com a convidat, fet que desde aqui volem agraïr.
El fet d´organitzar un curs com aquest, ens ajuda a que la gent hi vegi Vilanova del Vallès com un lloc on també es pot practicar AIKIDO, sense la necessitat de deplaçar-se a grans urbes com Barcelona, etc, alhora que acosta aquest meravellós Art Marcial a tots els vilanovins.
També, aquesta trobada, fou un punt d´inci que  podria anomenar-se quasi una INAUGURACIÓ del DOJO de Vilanova del Vallès, ja que vàrem contar amb moltes persones practicants de AIKIDO de tot arreu.
Gràcies

                                                                                                                                                                   Destacar també l´entrevista que ens vàren fer ( VALLÈS VISIÓ ) anexarem el link quan hi sortiMolt agrait a tots plegats!

Gràcies de tot cor per l´ assistència dels mestres i alumnes.A bon segur que, en el futur, farem més cursos on ja hi sou tots convidats!

LINKS FOTOS:
Com que vàrem assistir moltes persones, aqui us deixem els links on poden veure´s totes les fotografíes gràcies a JUAN JOSE GONZALEZ, que ja ens ha fotografiat en moltes ocasions.  Aquesta vegada n´hi han més de 400 fotos! Gràcies també per la teva col.laboració!

https://picasaweb.google.com/rediglez/AikidoVilanovaDelValles?feat=directlink


A tots plegats
Domo arigato gozaimashita!